Επιστολή συμπαράστασης στον ιερέα Νίκο Λιαδή

Η εκκλησία ήταν, είναι και θα είναι κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας και οι ιερείς ήταν, είναι και θα πρέπει να είναι εκπρόσωποι του Θεού αλλά και εκφραστές των διάφορων και ιδιαίτερων συμβάντων που βιώνουμε στις μέρες μας.

Η ιστορία μας έχει δείξει στο παρελθόν λαμπρά παραδείγματα ιερέων, όπως ο Παπαρσένης Κρέστας – με μεγάλη περηφάνεια δηλώνω ότι κατάγομαι από τον τόπο που καταγόταν και αυτός, που συνέβαλαν στα γεγονότα της τότε εποχής. Στις μέρες μας ένα από τα μεγαλύτερα εθνικά θέματα είναι και αυτό της Μακεδονίας και όλοι μας, όχι μόνο οι ιερείς, θα πρέπει να αντιδράσουμε όσο είναι νωρίς! Θεωρώ ότι ο κ. Λιαδής έκφρασε τον παλμό όλης της κοινωνίας και σωστά έπραξε λέγοντας την αλήθεια όσο και αν ακούστηκε υπερβολική στην ουσία δεν ήταν. Μάλιστα ήταν πολύ ευγενική αυτή η αντίδραση μπροστά στο έγκλημα που έχει συντελεστεί και γι αυτό έχει γίνει αγαπητός σε όλη την Ελλάδα διότι πρεσβεύει τις αξίες της Ελληνικής κοινωνίας όπως θα πρέπει να συνεχίζουν να είναι χωρίς να υποστούν διάλυση.

Τέλος να επισημάνω πως η όποια αντίδραση σε τέτοια θέματα που ταυτόχρονα αγκαλιάζεται από την πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας, δεν μπορεί να είναι λάθος. Εκπρόσωποι (προσωρινοί όπως είναι) του κράτους που συντελούν εναντίον της Ελλάδος και των αξιών της είναι αυτοί που πρέπει να τιμωρούνται σε κάθε περίπτωση γιατί διαπράττουν αδίκημα εναντίον του λαού. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τιμωρούνται διότι αυτό άλλωστε ορίζει και το Σύνταγμα μας.

Εστάλη στην Μητρόπολη Χίου και στην Μητρόπολη Ελλάδος στα παρακάτω μέιλ mitropolichiou@gmail.com , idit.m.x@gmail.com , id.grafeion@iaath.gr , iaath.gr@gmail.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s