Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μάιος 2008 – Μάιος 2018 : 10 χρόνια στον έντυπο τύπο

Μαΐου 10, 2018

Αυτό το μήνα κλείνουμε αισίως τα 10 χρόνια στον έντυπο τύπο. Από το ξεκίνημα στον «Παρατηρητή Αργολίδος» μέχρι σε συνεργασίες σε Κύπρο και Ντουμπάι μπορούμε να πούμε ότι τα άρθρα μας διαβάστηκαν από πολλούς αναγνώστες τους οποίους ευχαριστώ για αυτό!

παρατηρητής

Τα άρθρα τα οποία ξεκίνησαν στην «Στήλη μου» στον «Παρατηρητή Αργολίδος» τον Μάιο του 2008  ξεκίνησαν λίγο νωρίτερα από μια επιστολή – ρεπορτάζ τον Δεκέμβριο του 2006 με θέμα την συμμετοχή της Ερμιονίδας στην έκθεση Τουρισμού «Φιλοξένια 2006» (αριστερή φωτό). Αφορμή ήταν η μη προβολή της συμμετοχής την Ερμιονίδας από τον Παναργολικό Τύπο. Αυτή η «αδικία» μου έδωσε την ιδέα της επιστολής.

Η στήλη όμως ξεκινάει δειλά – δειλά τον Μάιο του 2008 (δεξιά φωτό). Αυτή την φορά αφορμή υπήρξε η μη σωστή λειτουργία του νέου τότε θεσμού «Δημοτικό Συμβούλιο Νέων» του Δήμου – τότε – Κρανιδίου. Δεν λειτουργούσε το ΔΣ και δεν υπήρξε σύγκληση συμβουλίου σε μια περίοδο όπου έπρεπε να συγκροτηθεί σώμα πυρασφάλειας για την πρόληψη του ερχόμενου καλοκαιριού. Το άρθρο αυτό άρεσε και απέσπασε θετικά σχόλια. Έτσι το ένα άρθρο έφερε το άλλο και καθιερώθηκαν αυτά τα άρθρα ως στήλη. Αυτή η στήλη από τον «Παρατηρητή Αργολίδος» μεταφέρθηκε στην «Αργολική Ανάπτυξη» αργότερα αλλά είχε ήδη επεκταθεί σε περιοδικά Πανελλαδικής κυκλοφορίας αλλά και σε Κύπρο!

Πλέον τα άρθρα προσεχώς «ταξιδεύουν» για Ντουμπάι και σε περιοδικό κυκλοφορίας σε πολλές χώρες του κόσμου, αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα…. ακόμα.

Όλα μπορείς να τα πετύχεις αρκεί να κάνεις το πρώτο βήμα.

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: